Με την ίδρυση του πρώτου εργοστασίου GIZEH στην Κολωνία το 1920, η εταιρεία παρουσίασε την αξιοσημείωτη διαίσθηση της για τις βασικές τάσεις. Τα στριφτά τσιγάρα ήταν η πρώτη επιλογή για όσους αναζητούσαν απόλαυση από οικονομική άποψη. Ακόμα και εκείνες τις μέρες, το όνομα GIZEH ήταν ήδη απαραίτητο για την επιτυχία της μάρκας. Εκείνη την εποχή, ο αιγυπτιακός κόσμος και τα σύμβολά του αντιστοιχούσαν στην επιθυμία για ελευθερία, αισθησιασμό και φαντασία. Το λογότυπο με τη σφίγγα και τις πυραμίδες συμβόλιζε τα μυστήρια της Ανατολής, που γοήτευαν πολλούς καταναλωτές.

GIZEH

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ολόκληρη η παραγωγή μεταφέρθηκε στο Gummersbach, έχοντας υποστεί σοβαρές ζημιές στην Κολωνία. Εκεί ξεκίνησε η επόμενη φάση, μια εποχή κατασκευής όταν η GIZEH έγινε μέρος του μεταπολεμικού Wirtschaftswunder ή του οικονομικού θαύματος. Το στριφτό τσιγάρο ήταν μια από τις τυπικές απολαύσεις που απολάμβαναν οι καταναλωτές τα μεταπολεμικά χρόνια. Καθώς αναπτύχθηκαν νέες καταναλωτικές συνήθειες, η GIZEH επέκτεινε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της. Mε νέα χαρτάκια, φίλτρα, σωλήνες φίλτρων και αξεσουάρ, αναπτύσσοντας πολλές καινοτομίες που έχουν καθιερωθεί με επιτυχία στην αγορά. Κερδίζουμε τους καταναλωτές με την ποιότητα και την ποικιλία μας μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η φιλοδοξία με την οποία η εταιρεία έχει γίνει μια επιτυχημένη μάρκα σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχοντας ξεκινήσει το 1920, ακόμη και μετά από 100 χρόνια, η GIZEH έχει διατηρήσει μια παράδοση να κάνει ξεχωριστές στιγμές κάθε φορά. 

H Phoenicia Fereos Hellas S.A. είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Gizeh για την Ελλάδα.

Η Phoenicia Fereos Hellas S.A. (PFH S.A.) δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά καπνικών προϊόντων από το 2007. Εισάγει και διανέμει εκλεκτά προϊόντα καπνού με έμφαση στα χειροποίητα πούρα.

Αποτελεί τον αποκλειστικό και επίσημο διανομέα των Κουβανέζικων πούρων της Habanos που θεωρούνται από τους απανταχού cigar afficionados ό,τι πιο εκλεκτό στον κόσμο των πούρων.

Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στον ιστότοπο
πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.