AJ FERNANDEZ

Η ιστορία της AJ

Ο AJ Fernandez παράγει απαράμιλλα premium πούρα στο Esteli της Νικαράγουας.

Εξασφαλίζοντας ανώτερη ποιότητα, η διαχείριση των καθημερινών εργασιών στη Tabacalera AJ Fernandez γίνεται υπό το άγρυπνο βλέμμα του ίδιου του AJ. Η οικογενειακή εταιρεία πούρων AJ εδρεύει στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Κάθε μάρκα είναι μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος. Όλα τα φύλλα επιλέγονται με βάση τη δύναμη, το άρωμα και τη γεύση, προκειμένου να επιτευχθεί μια ομαλή και ισορροπημένη εμπειρία καπνίσματος. Η επιλογή των ωριμότερων καπνών δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε μάρκες όπως New World, San Lotano, Bellas Artes και Enclave. Με ένα πούρο για κάθε ουρανίσκο, μπορείτε να είστε σίγουροι όταν καπνίζετε ένα πούρο χαρτοφυλακίου AJ Fernandez, θα ανακαλύψετε το πάθος, την πειθαρχία και τον υπέροχο καπνό που επιλέγει ο AJ.

ΟΙ ΦΑΡΜΕΣ

Σε στρατηγική τοποθεσία στις πλούσιες και εύφορες περιοχές της Νικαράγουα, ο AJ έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις σε όλη τη χώρα προκειμένου να παράγει τον δικό του καπνό από όλες τις μεγάλες περιοχές καλλιέργειας. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν την Condega, τη Jalapa, το Esteli, το Pueblo Nuevo, το Quilali και το νησί Ometepe. Κάθε φάρμα έχει ένα όνομα που έχει πολύ νόημα για τον AJ. Μερικά από τα ονόματα είναι Finca La Providencia, La Lilia, Los Espejos, San Jose, La Soledad, San Lotano, San Diego, Los Cedros και Santa Lucia.

Νωρίς, o AJ κατάλαβε ότι για να παράγεις ένα ποιοτικό πούρο χρόνο με το χρόνο, πρέπει να καλλιεργείς τον δικό σου καπνό για να διατηρήσεις τη συνέπεια. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο AJ μπόρεσε να συγκεντρώσει ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων που του επιτρέπει να καλλιεργεί συγκεκριμένες ποικιλίες καπνού για όλα τα πούρα του του.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Μόλις τελειώσει η διαδικασία ανάπτυξης, το ταξίδι από το σπόρο στον καπνό συνεχίζεται. Αυτή είναι η στιγμή που όλα αυτά τα χέρια αρχίζουν να αγγίζουν τα πολύτιμα φύλλα που θα μαζέψουν απαλά και μεθοδικά μαζί για να δημιουργήσουν μια εξαιρετική εμπειρία καπνίσματος.

Κάθε φύλλο καπνού συλλέγεται από το φυτό την πιο κατάλληλη στιγμή. Καθώς αυτά τα φύλλα απλώνονται σε σπίτια ξήρανσης καπνού κατά μήκος της εξοχής, αποβάλλουν απαλά το λαμπερό πράσινο χρώμα τους και παίρνουν νέα χρώματα που μιμούνται τις εποχές. Από τους αχυρώνες ξήρανσης καπνού, τα φύλλα ταξιδεύουν στο νέο τους σπίτι για να ταξινομηθούν και να τακτοποιηθούν σε δέματα προς ζύμωση.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

Ο AJ Fernandez κατέχει και λειτουργεί 2 εργοστάσια πούρων στη Νικαράγουα. Η AJ Fernandez de Nicaragua Tobacco Company βρίσκεται στο Estelí, Νικαράγουα. Το εργοστάσιο San Lotano βρίσκεται 70 χιλιόμετρα βόρεια της Totogalpa. Αυτά τα 2 εργοστάσια επιτρέπουν στην εταιρεία να φτιάχνει πάνω από 100.000 πούρα την ημέρα όλα στο χέρι.

Από τον Μάιο του 2023 η Phoenicia Fereos Hellas είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των εμπορικών σημάτων AJ Fernandez για την Ελλάδα.

Η Phoenicia Fereos Hellas S.A. (PFH S.A.) δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά καπνικών προϊόντων από το 2007. Εισάγει και διανέμει εκλεκτά προϊόντα καπνού με έμφαση στα χειροποίητα πούρα.

Αποτελεί τον αποκλειστικό και επίσημο διανομέα των Κουβανέζικων πούρων της Habanos που θεωρούνται από τους απανταχού cigar afficionados ό,τι πιο εκλεκτό στον κόσμο των πούρων.

Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στον ιστότοπο
πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.