Ποικιλίες Μαύρου καπνού που καλλιεργούνται σε συγκεκριμένες περιοχές του νησιού και υπόκεινται σε διαδικασίες συσκευασίας και συντήρησης υψηλής ποιότητας, έρχονται να ικανοποιήσουν με τέσσερα διαφορετικά format, club, mini, short & puritos τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των mini cigars.

COHIBA

Το όνομα της επιτυχίας

Ο όρος Cohiba ήταν το όνομα που επινοήθηκε από τους ανθρώπους Taíno, οι οποίοι ήταν εγγενείς στο νησί της Κούβας, για τα φύλλα καπνού που κάπνιζαν. Το Cohiba ήταν επομένως το πρώτο όνομα που χρησιμοποιείται για τον καπνό. Ήταν η πρώτη μάρκα που δημιουργήθηκε μετά την κουβανική επανάσταση το 1966, και για πολλά χρόνια τα πούρα της κρατήθηκαν ως δώρα για αρχηγούς κρατών και διπλωμάτες που επισκέπτονται το νησί και για προσωπική χρήση από τον Φιντέλ Κάστρο.  Τα mini cigarillos διατίθενται σε club, mini και short format, σε συσκευασίες των 20 και 10.

COHIBA WHITE

Απαλή και πλούσια απόχρωση

Η άσπρη σειρά Cohiba Mini και Club Cigarillo είναι το αποτέλεσμα μιας εμπεριστατωμένης έρευνας των Κουβανών Master Blenders για να ανταποκριθούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών premium που αναζητούν μια πιο απαλή και ντελικάτη εμπειρία καπνίσματος. Τα mini cigarillos διατίθενται σε club και mini format, σε συσκευασίες των 20.

TRINIDAD

Τάση και παράδοση

Ο τέλειος συνδυασμός παράδοσης και τάσης. Το Trinidad είναι μία από τις πιο πολύτιμες μάρκες πούρων στον κόσμο. Δημιουργήθηκε το 1969, και τα πούρα της παρουσιάζονταν συχνά ως δώρο σε ξένους διπλωμάτες. Το εμπορικό σήμα πήρε το όνομα του, προς τιμήν της πόλης Τρινιδάδ, η οποία ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα.

MONTECRISTO

Ένα μυθικό σήμα

Η μάρκα πήρε το όνομά της από το μυθιστόρημα «The Count of Monte Cristo». Ο λέκτορας του εργοστασίου καπνού H. Upmann δίαβαζε το κλασικό μυθιστόρημα του Alexandre Dumas στους torcedors του εργοστασίου όπου ιδρύθηκε η μάρκα το 1935. Οι torcedors το απολάμβαναν τόσο πολύ που η μάρκα πήρε το όνομά της από τον πρωταγωνιστή. Από τότε θεωρείται μια από τις πιο διάσημες μάρκες στον κόσμο.

MONTECRISTO OPEN

Δύο μεγέθη, η ίδια απαλή γεύση

Έκανε ντεμπούτο το 2009 και η σειρά αντιπροσωπεύει την πιο μοντέρνα και νεανική πλευρά της Montecristo. Η σειρά αποτελείται από club & mini οι οποίες παρουσιάζονται σε ένα πρωτότυπο πακέτο με κίτρινο, πράσινο και χρυσό και τη χαρακτηριστική διαγώνια σχεδίαση της μάρκας. Τα mini cigarillos διατίθενται σε club και mini format, σε συσκευασίες των 20.

ROMEO Y JULIETA

Πάθος

Μια ιστορία αγάπης που διαρκεί πάνω από 140 χρόνια. Η περίφημη τραγωδία του Σαίξπηρ έδωσε το όνομά της σε αυτήν την μάρκα πούρων που δημιουργήθηκε το 1875. Μια διάσημη μάρκα που γιορτάζει το πάθος για τη ζωή σαν ένα καλό, κλασικό και διακεκριμένο πούρο. Τα mini cigarillos διατίθενται σε club, mini και purito format, σε συσκευασίες των 20, 10 και 5 cigarillos.

PARTAGÁS

Αληθινός χαρακτήρας

Αυτή η θρυλική μάρκα δημιουργήθηκε το 1845 από τον Jaime Partagás. Το εργοστάσιο, πίσω από το Εθνικό Καπιτώλιο της Αβάνας, είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα στην πόλη και σε όλο τον κόσμο.

PARTAGÁS SERIES

Άρωμα Partagas

Η κουβανική μάρκα Partagás, μία από τις πιο διάσημες στην αγορά πούρων premium, προσφέρει μια εναλλακτική μορφή πλούσια σε αρώματα. Eνα ισχυρό μαύρο και κόκκινο σχέδιο αντικατοπτρίζει τη σειρά που δημιούργησε ο Habanos.

GUANTANAMERA

Party time

Η πρώτη κουβανική μάρκα του 21ου αιώνα εμπνεύστηκε από την παραδοσιακή μουσική και τις γιορτές του νησιού. Το Guantanamera πήρε το όνομά του από το διάσημο κουβανέζικο τραγούδι του Joseíto Fernández.

JOSÉ L. PIEDRA

Η επιλογή του ειδήμονα

Από τη δημιουργία της στα τέλη του 19ου αιώνα, αυτή η μάρκα έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των λάτρεις των πούρων και είναι μία από τις λίγες μάρκες που κατασκευάζονται με καπνό από την περιοχή Vuelta Arriba.

Η Phoenicia Fereos Hellas S.A. (PFH S.A.) δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά καπνικών προϊόντων από το 2007. Εισάγει και διανέμει εκλεκτά προϊόντα καπνού με έμφαση στα χειροποίητα πούρα.

Αποτελεί τον αποκλειστικό και επίσημο διανομέα των Κουβανέζικων πούρων της Habanos που θεωρούνται από τους απανταχού cigar afficionados ό,τι πιο εκλεκτό στον κόσμο των πούρων.

Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στον ιστότοπο
πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.