Τοποθετώντας τα δαχτυλίδια

Τα δαχτυλίδια παρουσιάστηκαν το 1860 από τον Don Gustavo Bock, έναν Ευρωπαίο που είχε φτάσει στην Αβάνα για να κάνει την περιουσία του στα πούρα.

Ο θρύλος λέει ότι η ιδέα προήλθε από την επιθυμία να προστατεύσει τα λευκά γάντια των πιο εκλεπτυσμένων πελατών του από λεκέδες.

Μια άλλη θεωρία θέλει τα δαχτυλίδια να τοποθετήθηκαν απλώς για τη διάκριση μεταξύ των εμπορικών σημάτων των πούρων και για να κάνουν την παραγωγή πλαστών και απομιμήσεων πιο δύσκολη.

Όποιος και αν ήταν ο πραγματικός λόγος, τα δαχτυλίδια πούρων έγιναν το πιο ισχυρό δημοφιλές σύμβολο της Habanos, αντικείμενο συλλογής για συλλέκτες και αντίγραφο για ανταγωνιστές.

Ο Anilladora – ή “bander” – εφαρμόζει απαλά ένα δαχτυλίδι σε κάθε Habano και τα τοποθετεί στο κουτί τους, ακολουθώντας τη ρύθμιση του Escogedor σε κάθε λεπτομέρεια: το ίδιο πρόσωπο προς τα πάνω και με την χρωματική παλέτα κατάλληλα ευθυγραμμισμένη από αριστερά προς τα δεξιά.

Η Phoenicia Fereos Hellas S.A. (PFH S.A.) δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά καπνικών προϊόντων από το 2007. Εισάγει και διανέμει εκλεκτά προϊόντα καπνού με έμφαση στα χειροποίητα πούρα.

Αποτελεί τον αποκλειστικό και επίσημο διανομέα των Κουβανέζικων πούρων της Habanos που θεωρούνται από τους απανταχού cigar afficionados ό,τι πιο εκλεκτό στον κόσμο των πούρων.

Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στον ιστότοπο
πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.