Η ταξινόμηση των χρωμάτων

Κανένα άλλο προϊόν στη γη δεν περνάει μια τόσο επίπονη επεξεργασία στην παρουσίαση και τη συσκευασία του. Η αρχή γίνεται με το τέλειο ταίριασμα χρωμάτων των wrappers.

Η αρχή γίνεται με το τέλειο ταίριασμα χρωμάτων των wrappers. Τα wrappers διατίθενται σε πολλές υπέροχες αποχρώσεις και απαιτείται μεγάλη προσοχή για να διασφαλιστεί ότι όλα τα πούρα σε οποιοδήποτε κουτί έχουν την ίδια ακριβώς απόχρωση.

Το χρώμα ενός wrapper Habano είναι καθαρά φυσικής προέλευσης – δεν χρησιμοποιείται καμία τεχνητή διαδικασία για την δημιουργία του. Τα φύλλα από τα ανώτερα επίπεδα του φυτού είναι φυσικά πιο σκούρα και γίνονται σκοτεινότερα ακόμα κατά τη διάρκεια της ζύμωσης.

Μεταξύ των παλαιοτέρων εργαζομένων στο εργοστάσιο είναι οι Escogedores – που εργάζονται σε ζευγάρια για να ταιριάξουν με χρώμα τα περιτυλίγματα σε οποιοδήποτε κουτί ή δέσμη του Habanos.

Ένας Escogedor ταξινομεί τα πούρα μαζικά, χωρίζοντάς τα με χρώματα και αποχρώσεις κάθε χρώματος σε μοτίβο στηλών και σειρών που μπορεί να αντιπροσωπεύουν 60 ή περισσότερες λεπτές αποχρώσεις.

Στη συνέχεια, ένας δεύτερος Escogedor ταξινομεί τα πούρα ανάλογα με την απόχρωση τους, ένα κουτί έτσι ώστε τυχόν μικρές διαφορές στον τόνο να ταξινομούνται από αριστερά τα πιο σκούρα προς τα δεξιά τα πιο ανοιχτα στο κουτί. Ο Escogedor επιλέγει επίσης ποιο σώμα του κάθε Habano θα βλέπει προς τα πάνω στο κουτί.

Σε οποιοδήποτε στάδιο αυτών των διαδικασιών, οι Escogedores θα απορρίψουν τυχόν πούρα που δεν φαίνονται αρκετά καλά.

Η Phoenicia Fereos Hellas S.A. (PFH S.A.) δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά καπνικών προϊόντων από το 2007. Εισάγει και διανέμει εκλεκτά προϊόντα καπνού με έμφαση στα χειροποίητα πούρα.

Αποτελεί τον αποκλειστικό και επίσημο διανομέα των Κουβανέζικων πούρων της Habanos που θεωρούνται από τους απανταχού cigar afficionados ό,τι πιο εκλεκτό στον κόσμο των πούρων.

Για να συνεχίσετε την πλοήγηση στον ιστότοπο
πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.